Тодор РадомировФутболист №1 сред покерджиите и играч №1 на покер сред футболистите. Така най-лесно може да се представи Тодор Радомиров. Бившият състезател на „Спартак“ (Варна) е един от талантливите футболисти от морската столица, които спряха да се занимават с най-великата игра заради суровата действителност на спорта у нас. А именно бавене на заплати и ниски възнаграждения. В момента Черния, както е известен сред своите приятели нападателят, се издържа с игра на покер. „Занимавам се единствено с покер и играя на по-високо ниво. По принцип залагам само в интернет и се чувствам много добре. Болно ми е, че съм извън футбола, но времената се промениха и печеля повече, отколкото да играя футбол“, сподели пред „Позвънете: ВестникЪт“ Радомиров.

Последният разкри какви печалби и загуби регистрира средно на ден. „Когато стигна 200-300 евро печалба на ден, гледам да спирам да играя. В покера не можеш постоянно да печелиш. Има дни, в които можеш да загубиш. Всичко се свежда до математика и до умения. Не съжалявам, че се занимавам с това. Получавам много добри доходи. Най-голямата ми загуба пък беше през ноември. За около 3 дни загубих към 1500 евро по масите, но е важно човек да има много голяма дисциплина. В този момент не продължих, за да си възвърна загубите веднага, а поизчаках. В края на месеца бях на печалба към 2000 евро“, каза Тошко. Той сподели, че предпочита кеш игрите, за сметка на турнирите. „В турнирите са големите пари. Може цял живот да не спечелиш обаче подобна надпревара“, обясни Тошко.

Последният спомена, че не вярва игрите в интернет да са нагласени от софтуер. „С много хора сме обсъждали темата дали онлайн покерът е нареден, или не. Според мен това твърдение не е вярно. Хората искат да си депозират 100 долара и накрая на месеца да ги направят 10 000, а това е невъзможно. Трябва да има дисциплина. Всичките ми приятели знаят как съм тръгнал аз. Стъпка по стъпка, с дисциплина и търпение всичко става. Преди 4 години моят първи депозит в интернет беше 75 долара. Играех на една маса само на 5/10 цента. Оттам преминах на "хедс ъп", игри с вход 5 долара. След това масите се увеличиха на 9. По-малко, по-малко натрупах банка. Не съм правил фойерверки. С печалби по 1000 евро на месец правих капитал“, сподели пред „Позвънете: ВестникЪт“ Радомиров.

Бившият играч на „Спартак“ призна, че футболът му е страст №1, но покерът му е средството за осигуряване на доходи. „Баща ми и вуйчо ми са били футболисти. Аз съм прекарал 15 години във футбола. Не съм играл някакъв много голям футбол, но за нашите стандарти е добре. Играл съм в „А“ група. Покерът ми доставя много голямо удоволствие, но разбира се, че футболът е №1 за мен. На тези години човек трябва да гледа финансите. Няма никаква база за сравнение между двата спорта в това отношение. Навсякъде важни са парите. Удоволствията остават на заден план. Важното е на тази възраст – 30 години, да се чувстваш сигурен в себе си. Да можеш да излезеш с приятелка, където пожелаеш. Във футбола сме изпитвали доста неприятни неща като забавяне на заплати. Самочувствието е нулево. Чувствам се по-добре, че мога да си позволя всичко. Да се забавлявам, където си поискам. Не съм мислил какво ще се случи след време. В момента се чувствам много добре като играя покер. Не знам как ще се развият нещата занапред. На този етап не съм решил какво ще правя точно“, каза Тошко.

Vestnikat.bg


Категория:

0 коментара за "Футболист вади по 15 бона на месец от покер"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets