Онлайн ПокерИграта на покер онлайн има много предимства пред играта в традиционна покер зала. По-бърза е, по-лесна, по-евтина, по-безопасна и е много по-забавна.

Нявсякъде, по всяко време

Най-голямото предимство от играта онлайн (напр. в ParadisePoker) е, че винаги, щом влезете в залата, ще ви очакват други играчи, независимо от предпочитаната от вас игра. Направете сравнение с традиционната покер зала, където по всяко време ще има най-много няколко други играчи. Интернет залата за игри на карти е отворена за вас 24 часа в денонощието, без значение дали е празник или делник.

Пред вас има и много по-голям избор от маси и играчи, срещу които да играете. Скоростта на игра е също по-голяма. Не е необходимо да чакате, докато раздаващият размеси картите, нито паузи заради неправилно направени залози или разлети питиета. Онлайн покерът ви позволява да играете поне 2-3 пъти повече ръце, отколкото ако сте в традиционна зала!

Повече удобство

Другото голямо предимство на онлайн покера е, че не е необходимо да пътувате, за да стигнете до залата за игра на покер. Независимо дали сте костюмиран и на работа, с пижамата вкъщи или разпускате с лаптопа си на брега, щом имате интернет връзка и няколко свободни минути, можете да играете онлайн покер.

Липсва фактора страх, защото вие не виждате лицата на опонентите си, така че няма защо да се притеснявате от някоя своя грешка, когато прибирате печалбата си и си тръгвате, губите срещу лице от другия пол или неприятен мъж с безброй белези и татуировки!

По-евтино

В традиционната зала, вие сте задължени да платите такса вход, която се нарича 'the rake'. В интернет залите също изисква такса вход, но тя е по-ниска от тази в традиционните зали, защото не им се налага да покриват извънредни разходи като, например, наем. По-малката входна такса означава, че ще можете да правите повече пари онлайн! Също не сте длъжни да оставяте бакшиш на раздаващия или да купувате питиета на опонентите след като ударите голямата печалба.

По-безопасно

Мислите си, че да играете онлайн е рисковано? Помислете отново - да играете онлайн е много по-безопасно, отколкото на живо. Не ви се налага да пътувате до далечния край на града – играйте в комфортната обстановка на дома си и благодарение на технологиите, използвани от реномираните покер зали, маменето и непозволената игра в екип са вече минало. Едно безпокойство по-малко, за да може да се наслаждавате на играта!

В интернет залата никой не може да види лицето ви. Това означава, че можете да се отдадете на всички обзели ви емоции, докато мерите сили с другите играчи. Не е необходимо и да отделяте време, за да упражнявате непроницаемата си покер физиономия!

Повече забавление

В самата си същност, покерът е забавление и реномираните онлайн зали, като ParadisePoker например, предлагат на играчите си възможно най-приятното преживяване. Предлагат ви се турнири от най-ново поколение, а лоялните клиенти се възнаграждават, без значение каква ще е сумата, която ще изхарчат. С удобен за употреба софтуер, ще ви е по-лесно да играете, затова не е необходимо да се безпокоите от грешките на новака. Просто се отпуснете и играйте покер!


Категория:

0 коментара за "Предимства на онлайн покера"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets