онлайн видео покерРезюме

Видео покера е вид слот машина, но вместо най-разнообразните символи, които са характерни за тях, се използват карти. Целта също е различна – да се получат възможно най-добрите покер ръце от картите, които ви се падат. Играчът може да задържи или махне една или повече карти в замяна на нови карти, изтеглени от същото виртуално тесте.

Успехът във Видеопокера зависи от уменията ви в Покера, но при видео покер блъфът е невъзможен, така че целта е просто да получите най-добрата ръка от пет карти от колода с 52 карти. Стойността на ръката във Видео покер е същата като в обикновения Покер.

Механизъм на Играта

Видео Покер е лесен за игра, но изисква познание и умения. Основите на конструкция на ръцете и класация са познати на всеки покер играч и лесно може да се овладеят. Раздават се пет карти на играч, който трябва да избере кои да остави и кои да замени, за да има най-голям шанс да направи печеливша ръка.

Играчът не трябва да побеждава ръка на друг играч, но печели според класацията на ръцете от таблица с печалбите. Както всички покер игри, целта на играта е да получите Роял Флаш и да спечелите огромен джакпот!

Варианти

Най-популярната и играна игра е 'Jacks or Better', където трябва да постигнете чифт Валета или по-добро, за да спечелите. Предлагат се много други варианти, включително 10's or Better, Deuces Wild и Aces and Faces. Печалбите са различни за различните игри.

По-долу е кратко описание на няколко от игрите Видео Покер:

10s or Better - Опростена версия на Jacks or Better. В играта, чифт 10-ки или по-добро е достатъчно за печалба.

Aces and Faces - дава Ви по-голяма печалба за всеки Четири Еднакви Валета, Дами или Попове и дори по-голяма печалба за Четири Аса!

Deuces Wild - 2-ките са специални карти в тази игра и могат да заместят всяка карта, като има много голяма печалба за четири двойки.

Joker Poker - Прибавя се Джокер в тестетто с 52 карти и той е произволен. Джокер може да се прибави към всяк ръка, правейки я по-силна, позволявайки да има ръка с Пет Еднакви!

2 Ways Royal - В тази игра има два начина да получите Роял Флаш и да спечелите джакпот. Не само 10, J, Q. K, A правят Роял Флаш, но също и A, 2, 3, 4, 5.

Megajacks - Играта е атрактивна с големия си джакпот, който е една от най-големите награди във Видео Покер.


Категория:

0 коментара за "Видео покер"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets