бакара, онлайн бакараОсновите на Играта

Има 10 възможни резултата от ръка в Бакара, вариращи от 0 до 9. Целта е да сте възможно най-близко до 9. Най-лошата ръка е нула. Резултат на играч винаги е от нула до 9 и е невъзможно да го надхвърлите.

Резултатът се определя по следната таблица: Карти 2 до 9 са според стойността им. Ас е една точка, а 10 и картинките са нула. Когато се калкулират, се счита само номера от дясната колона. Напрмер: ако имате 5 и 8, те ще правят 13. Но, премахва се 1 и сборът за ръката ще бъде 3.

Трите възможности пред Вас са залог на 'Банката', 'Играч' или 'Равенство'.

Как се Раздават Карти

Независимо колко играчи играят на масата, раздават се само две ръце: на Играч и на Банка. След като се направят залозите, картите се раздават - една за Играч, една за Банка, друга за Играч, друга за Банка. В зависимост от резултата на двете ръце, може да се раздадат още карти.

Ако Играчът или Банката имат резултат 8 или 9, те имат 'натурална ръка' и не се теглят още карти. Това определя и изходът за ръката.

Ако ръката на Играч е между нула и 5, ВИНАГИ се раздава още една карта. Ако ръката е между 6 и 7, ВИНАГИ е пас.

Сега е ред на ръката на Банка да реагира. Ако ръката на Банка е нула, 1 или 2, ВИНАГИ се тегли трета карта. Ако ръката на Банка е 7, ВИНАГИ е пас, независимо от ръката на Играч, или дали Играч е теглил трета карта. Ако играч е пас на 6 или 7, Банка винаги ще тегли карта, ако е между нула и 5. Ако ръката на Банка е 3, 4, 5 или 6, третата карта на Играч определя дали ще има трета карта за Банка. Това е показано на следните таблици:

Играч

Стойност на първите две картиДействие
0, 1, 2, 3, 4 или 5Тегли карта
6 или 7Пас
8 или 9Натурална ръка, не се теглят карти

Банка

Стойност на първите две картиТегли се ако третата карта на Играч е:НЕ се тегли ако третата карта на Играч е:
0, 1 или 2Винаги тегли карта-
30, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 или 98
42, 3, 4, 5, 6 или 70, 1, 8 или 9
54, 5, 6 или 70, 1, 2, 3, 8 или 9
66 или 70, 1, 2, 3, 4, 5, 8 или 9
7Винаги е пас-
8 или 9Играч не теглиИграч не тегли

Пример: Ако Банка има 4 и Играч тегли трета карта на стойност 6, Банка тегли трета карта. Ако Банка има 5 и Играч тегли трета карта на стойност 2, Бнака задължително е пас и не тегли трета карта.

Бакара Стратегия

Реално, няма много място за стратегия в Бакара, защото играчът не може да влияе на реда на картите, или дали е пас или тегли друга карта. Но, същността е в правилните залози на точното място. Много играчи си записват поредицата резултати на ръцете и залагат според усещането си за следващата ръка. Интуицията е най-важна.


Категория:

1 коментар за "Бакара"

  1. кака27 каза,

    Бакара е хубава хазартна игра

     

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets