видео покер стратегия, пай го покер онлайнЦелта за всяка ръка в Пай Го Покер е да се опитате да спечелите двете ръце - петте карти отзад и двете отпред. Ако го направите, печелите целия пот. Ако смятате, че не може да спечелите и двете ръце, трябва да си подсигурите победа поне в една от тях и да сте наравно с дилъра. Способността за преценка за колко ръце може реално да се борите е ключа към успеха в Пай Го Покер.

Ето бърза разбивка на възможните комбинации на седем раздадени карти и разумните игри, които може да следвате:

Четири Аса и Жокер
Ако имате и силен чифт, например Попове или Дами, трябава да играете чифта отпред и петте аса отзад. Или може да оставите три Аса отзад и играете чифт Аса отпред.

Четири Еднакви и Три Еднакви
Ако сте късметлии да имате Четири и Три еднакви, препоръчително е да разделите Четирите, играейки Чифт отпред и Фул Хаус отзад. Ако Четирите Еднакви са много слаби може би е по-добре да ги запазите и да разделите Трите еднакви, изпращайки чифт в ръката с две ръце.

Четири Еднакви и Чифт
Запазете Четирите еднакви отзад и играйте Чифта отпред.

Фул Хаус и Чифт
Играйте по-силния чифт отпред.

Фул Хаус
Играйте Чифта отпред и оставете Трите Еднакви отзад.

Стрейт или Флаш
Използвайте Стрейт или Флаш отзад, играейки двете най-силни карти отпред.

Два пъти Три Еднакви
Оставете по-слабата Тройка отзад и играйте Чифт от по-добрата Тройка отпред.

Три Еднакви
Винаги играйте Три Еднакви в ръката с пет ръце, освен ако нямата три Аса, в който случай може би най-добре е да запазите чифт Аса и използвате другия Ас заедно с другата най-силна карта, за ръката с две карти отпред.

Три Чифта
Препоръчва се да играете най-силния Чифт отпред и да оставите другите два отзад.

Два Чифта
Ако чифта е между 2-ки и 6-ци, разделете го, и играйте слабия чифт отпред, освен ако нямате Ас и карта с картинка, които може да играете отпред и да запазите двата чифта отзад.

Ако имате средни чифтове (7-10) или слаб и силен чифт (Вале или по-високо), разделете ги, освен ако нямате Ас да играете отпред.

Ако имате два средни или два силни чифта, обикновено трябва да ги разделите.

Ако имате чифт Аса и друг чифт, оставете Асата отзад и поставете другия чифт отпред.

Един Чифт
Запазаете Вашия Чифт отзад и играйте опред двете най-силни карти.

Без Чифт
Това е най-лошото възможно в Пай Го Покер. Може само да оставите най-силната си карта отзад, следващите две по сила отпред и да се надявате на късмет.


Играта на Банката

Дилърът винаги ще играе според критериите в 'Играта на Банката'. Играчите може също да се възползват от тази възможност, използвайки тези критерии. Но помнете винаги, че 'Играта на Банката' не е стратегия за победа в двете ръце, а за намаляване на загубите!

Пет Аса
Ако дилърът има пет Аса, той ще остави три отзад и две отпред.

Стрейт Флаш
С два чифта дилърът ще игнорира Стрейт Флаш и ще играе според правилата за Два Чифта. С един чифт дилърът ще постави чифта отпред само, ако той му позволява да запази Стерйт или Флаш в петте си карти. Във всички други случаи дилърът ще запази Стрейт Флаш и ще играе другите две карти отпред.

Четири Еднакви
Дилърът ще играе Чифт отпред и Чифт отзад - освен ако няма още един чифт, в който случай ще запази Четирите Еднакви.

Ако Четири Еднакви се състои от 2-ки до 6-ци, дилърът ще запази Четири Еднакви отзад и ще играе следващите две най-силни карти отпред.

Ако се състои от 7-ци до 10-ки, дилърът ще раздели, освен ако не може да играе поне Поп отпред.

Ако се състои от Вале-Поп, дилърът винаги ще го раздели, освен ако Ас не може да се играе отпред.

С четири Аса, дилърът винаги ще раздели на Два Чифта Аса.

Фул Хаус
Дилърът винаги ще запази Три Еднакви 'следващи' и Чифт 'водещ'.

Флаш и Стрейт
Тези ръце следват правилата за Стерйт Флаш

Три Еднакви
Три еднакви ще бъде оставено в ръката с пет карти, освен ако не е Три Аса, в който случай ще се остави отзад чифт Аса, а ръка с Ас-висока ще се играе отпред.

Два Чифта
Дилърът ще играе малкия чифт отпред и силния чифт отзад - освен ако няма поне Ас-Вале за игра отпред, в който случай ще остави двата чифта за ръката с пет карти.

Един Чифт
Дилърът ще запази Чифт отзад и ще играе опред двете най-силни карти.

Силна Карта
Дилърът ще запази най-силната карта за ръката с пет карти и ще остави следващите две най-силни отпред за ръката с две карти.


Обобщение

Вече знаете критериите, които ще следва дилърът, така че може да настроите ръцете си във Ваше предимство и да се възползвате от възможността за победа в двете ръце. Помнете - целта Ви е победа в двете ръце, но ако това не е възможно, трябва да се стремите към победа поне в едната ръка и възвръщане на залога!


Категория:

0 коментара за "Основна стратегия при игра на "Пай Го Покер""

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets