фрийроли, покер,  freerolls

Какво е фрийрол?

Милиони потребители играят един срещу друг всеки ден в интернет сайтовете за покер. Освен играта с виртуални чипове, начинаещите играчи имат и друга възможност да се запознаят с покера без да дават и стотинка от парите си. Това е възможно в турнирите с безплатен вход и истински награден фонд или т.нар. фрийроли (freerolls). Идеята на тези турнири е да даде възможност на начинаещите играчи да пробват играта без да рискуват собствени пари. По този начин, новите играчи могат да се запознаят с основните принципи на турнирите онлайн, да понатрупат опит и да спечелят първите си пари.

Кой организира фрийролите?

Почти всеки покер сайт организира всекидневно турнири с безплатен вход и истински награден фонд, който се разпределя между участниците. Достъпът до тези турнири не изисква депозит или такса - достатъчно е само да се регистрирате в дадения сайт и вече можете да играете!

Недостатъци на фрийролите?

Играта по време на фрийрол се различава до известна степен от покер турнирите с входна такса. Това е така, защото хората не плащат и играят много по-освободено, без да се притесняват, че ще загубят. Фрийролите, също така, изискват и повече време за игра поради големият брой участници в тях.

Заключение

Фрийрол турнирите са много подходящи за начинаещи играчи, които за пръв път играят покер. Чрез тях те ще научат правилата на играта и ще се запознаят с основните принципи на покер турнирите.


Категория:

0 коментара за "Фрийроли (freerolls) - безплатни покер турнири"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets