Предупреждение: Не играйте тази игра на тъмно!

Може да спечелите €100,000, като играете Vampires Feast, една удивителна 3D slots игра с 20 печеливши линии, които комбинират невероятни графики, вълнуващи анимации, плашеща музика, едно разнообразие от бонус игри базирани на умения и топ награда от €100,000, която може да промени живота ви.

Символите включват Дракула, невестата на Дракула, чесън, обитаван замък, револвери, вълци и още много.

Начинът на игра е лек и бърз, като отвежда играча в света на вампира по смразяващо реалистичен начин. Slots играчите обожават тази игра и дори, онези, които не играят на слотове я опитват, само заради тръпката. Има 3 бонус игри в този невероятен slot.

  • Застреляй прилепите – Игра за умения. Здрави нерви и сигурна ръка върху мишката са необходими, за да се прицелите и улучите възможно най-много прилепи. Колкото повече прилепи улучите, толкова повече пари ще спечелите.
  • Хвани Дракула – Игра за умения. Спри Дракула от изпиване на кръвта на красива девойка, като се уверите, че имате бързи реакции и пуснете клетката, за да го уловите преди той да изчезне.
  • Избери Ковчег и получи мистериозен бонус. Има парична изненада във всеки ковчег...късмет в избирането на най-голямата!

Коментари на играчи:

JamesB – Англия: 'Това е най-добрия слот, който някога съм играл. Държеше ме на ръба на стола вцепенен! Въпреки това вероятно причината да го харесвам най-много е, че спечелих над €5000 3 пъти през изминалия месец.'

KevinC – Германия: 'Играл съм на няколко 3D слот игри, но тази е километри напред от всичко, което досега съм играл. Като играч аз обичам елемента на проявяване на умение и наистина е от значение, че той присъства, когато съм там, защото изплащанията на тези бонус игри са наистина големи'

JavierX – Испания: 'Винаги съм обичал Дракула и вампирите, така че този слот наистина ме привлече. Въпреки това, честно казано не очаквах да бъде чак толкова добър. Музиката е невероятна, играта и графиките са наистина чудесни. Мога (и го правя!) да играя с часове понякога'



Категория:

0 коментара за "Vampires Feast 3D Ротативка - ужасяващо страшна!"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets