Отнеха лиценза на Full TIlt PokerВ сряда сутринта, 29 юни 2011, Хазартната контролна комисия на Олдърни (AGCC) е прекратила лиценза на Full Tilt Poker и е разпоредила на сайта да прекрати всички операции. Според предварителната информация игрите във Full Tilt са спрели внезапно по цял свят.

AGCC пусна следното изявление по този въпрос:

"Хазартната контролна комисия на Олдърни (AGCC) представи днес заключения от изслушване по силата на Регламент 46 от Правилника, на Vantage Ltd, Oxalic Ltd, Filco Ltd и Orinic Ltd, колективно представени като Full Tilt Poker.

В допълнение, AGCC е издала указания за преустановяване на дейността по силата на Регламент 47 до посочените по-горе компании и изисква от тях да прекратят незабавно всички свои операции.

Решението за спиране на тези лицензи е следствие на специално разследване продиктувано от обвиненията разкрити от главния прокурор в Южния окръг на Ню Йорк на 15 април 2011 г., по време на което са намерени доказателства, че тези лицензополучатели и техните бизнес партньори са действали в противоречие с правилата на Олдърни. Естеството на констатациите налага вземането на незабавни действия в обществен интерес.

Мястото и датата на съдебното заседание ще бъдат обявени своевременно."

На сайта на Full Tilt Poker е публикувано съобщение, че системата е свалена временно.

Къде да играем - сигурни покер зали

След последните събития в покер индустрията сигуно вече се питате къде спокойно може да играете любимата си игра. Предлагаме ви една сигурна интернет покер зала, която е част от най-голямата покер мрежа в света iPoker:

Bet365 Poker

bet365 е една от най-големите в света компании за онлайн залози с над 5 милиона клинети. Покер залата им, която стартира през 2004, е вече една от най-популярните покер стаи от мрежата на iPoker. bet365 предлага и прекрасен 200% Бонус Нова Сметка до $1000 за новите клиенти, заедно с възможност за увеличение на сметката всеки месец. Достъпна също така е и ВИП Програма с много щедри награди и жетони за турнири. В bet365 са достъпни и специални промоции за всеки различен вид игра, ниво на игра и предпочитания. Играчите в турнири може да се насладят на Супер Сателити за най-престижните и големи турнири на света, включително WSOP, WPT и Зимен Покер Фестивал в Ирландия.


Категория:

0 коментара за "Отнеха лиценза на Full TIlt Poker"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets