Знак в покер е изражение, маниер или поведение, което ще даде на съперник сигнал за силата на ръката на противника му. Разбирането на знаците, които дават играчите е силно оръжие за всеки покер играч и много статии (дори книги) са написани, за уменията да разпознаете знаците на противниците.

Може да си мислите, че информацията за противниците при игра онлайн е много малко, и ще сте прави за това. Има обаче някои сигнали онлайн и ако ги забележите, ще имате предимство пред съперниците Ви.

Винаги помнете, че може да има и заблуди, и съперника може умишлено да Ви подава знак, който да Ви обърка. Това е реално както за нормален покер, така и за онлайн покер.

Но, за игрите с малък залог трудно ще сбъркате ако си водите бележки за сигналите на другите играчи.

Бутони Авто-Игра

Във всички покер сайтове играчите имат възможност да определят действията си преди да е техен ред. Това са Пас/Отказвам се, Пас, Отговарям, Отговарям на Всички, Надкачвам Всички и т.н. Може да разберете дали са избрали тази опция по скоростта на отговора.

Ако действието на играча е Пас по този начин, това е знак за слаба ръка. Те може дори да са маркирали Пас/Отказвам и ще се откажат ако има надкачване. Използвайте това като Ваше предимство в следващия кръг на залозите ако картата не е полезна на съперника Ви.

Ако по подобен начин веднага има качване, то ръката е много силна, защото е щяло да има качване при каквито и да е карти. Ако нямате много силна ръка, продължете играта с повишено внимание от този момент.

Важното е винаги да наблюдавате съперниците и техните действия. Играч, който винаги използва тези бутони, особено бутона Пас, може би играе на повече маси и не внимава изцяло в тази игра. Често едно малко надкачване ще ги накара да се откажат веднага.

Дълго Забавяне последвано от Качване

Това е най-старото заблуждение онлайн и ще го срещате постоянно, когато играете. Играч на масата се колебае и точно когато часовника го притисне прави голям залог. Може да сте убеден, че той има силни карти и се опитва да заблуди другите играчи. Отговорете на залога му само ако имате силни карти.

Дълго Забавяне последвано от Пас

Още една много стара тактика. Играчът, който прави това със сигурност е със слаби карти и се опитва да Ви заблуди, като по този начин види безплатно следващата карта.

Бърз Пас, последван от Пас-Качване

Ако е така, поставят клопка на съперника или си мислят, че е така. Почти сигурно има силни карти.

Много Бърз Отговор

Или са маркирали авто-игра с Отговори на Всички или са били готови да отговорят на всеки ход. При всички случай, те са на кръстопът и желаят да видят следващата карта.

Незабавен Залог след Флоп

Това е знак, че играчът е получил желаните карти от флопа или неговите карти са по-силни от всички карти на флопа. Или това или се опитват да получат най-добрата ръка. Като цяло, това е залог, който желае да спечели пота в този момент.

Изчакване за Голям Блайнд

Ако се присъедините на маса без да сте на позиция за Голям Блайнд, предлага Ви се да се включите веднага като заложите големия блайнд. Играч, който приеме тази опция, особено ако скоро идва големия блайнд и за тях, може да се определи като разпилян играч, който не може да чака.

Но, играч, който изчаква за реда си на Голям Блайнд е прибран играч, който не би рискувал повече от необходимото.

Наблюдавайте ги внимателно и действайте според наблюденията си.

Бъбрив Играч внезапно Замълчава

Ако играч е използвал чат постоянно и внезапно по време на ръка стане мълчалив, вероятно има добри карти, или обещаваща ситуация, и иска да се концентрира напълно за тази игра.

Забелязване на Мърморкото

Ако има играч, който използва чат за да се оплаква от лош късмет и да мърмори, обикновено след всяка губеща ръка, той е дългосрочно губещ играч и го показва на всички. Същото важи и за играч, който бързо започва да използва лош език и обиди.

Добър играч на покер не показва колко е добър или колко лош късмет е имал и ще преодолее и най-лошата загуба, защото знае, че тези неща са част от играта.

Последни Размисли

Помнете, че тези онлайн знаци са само напътствия към поведението на играчите. Може да ги използвате за Ваше предимство само като част от една стратегия. Никога не ги използвайте като оправдания за отклонение от стандартите на играта.

Има много добри играчи, които ще ги използват като двоен блъф и внимавайте да не попаднете в тяхната тактика.


Категория:

0 коментара за "Разпознаване на онлайн знаците на покер играчите"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets