онлайн видео покерМеханизмите на Играта

Poker Three се играе с едно тесте карти, които се разбъркват след всяка ръка, и реално представлява две игри в една. Играчът избира между 'Миза и Игра' или 'Pair Plus', или и двете заедно. Играчите може да променят размерите на залозите за 'Миза и Игра' и 'Pair Plus'.

В Миза и Игра трябва да победите ръката на дилъра. Когато играете Pair Plus просто трябва да получите минимална квалифицираща Ви ръка, поне чифт, за да имате печалба от залога. Повечето играчи правят и двата залога едновременно, което може да донесе големи печалби, когато имате подходяща ръка.

Класацията на ръцете е същата както в покер, с изключение че Poker Three е повече от Флаш. Играейки игра с три карти и едно тесте е математически по-лесно да имате Флаш от Стрейт, и поради това силата на тези ръце е обърната.

Залог Миза

Със залог Миза играете срещу дилъра и трябва да имате най-добрата ръка, за да спечелите. Залагате залог Миза в съответното поле на масата.

Ако спечелите залог Миза, печалбата е два пъти залога Ви. Ако имате стрейт или по-добро, получавате бонус за залог Миза. Стрейт носи Миза Бонус равен на бонуса, три еднакви носи 5.00 пъти, а стрейт флаш 6.00 пъти залога Ви!

Залог Игра

След като получите три карти, трябва да решите дали ще играете. Ако се откажете, губите всичките си залози и ръката приключва. Ако играете, трябва да заложите мизата, в който момент дилъра ще покаже ръката си.

Ако играете ръката си и спечелите, при положение че дилъра се класира, ще спечелите залога си за залог Игра. Този залог не подлежи на никакви бонуси за силата на ръката. Ако дилъра не се класира, залог Игра се връща на играча.

Класира ли се Дилъра?

В Poker Three много неща зависят от това дали се класира ръката на дилъра. За да се класира, ръката на дилъра трябва да има Дама или по-силно. Ако това не е така, ръката не се класира, което има последици за играча.

Ако дилъра не се класира, играчът печели залог Миза, независимо каква ръка има, а залозите Игра се връщат. Квалификацията на дилъра няма никакво значение за залога Pair Plus.

Залог Pair Plus

Залог Pair Plus се прави в съответната секция и изисква да имате поне чифт, за да може да спечелите. Ако сте заложили Pair Plus, само тогава дилъра ще получи карти, но не е нужно да победите тази ръка.

Залозите Pair Plus имат следните примерни печалби:

Сила на ръката
Печалба
Стрейт Флаш 41.00
Три Еднакви 31.00
Стрейт 7.00
Флаш 5.00
Чифт2.00

Важно е да помните, че залог Pair Plus е различен от залог Миза. Дори ако направите и двата залога в една ръка, те се уреждат по отделно. Може да спечелите единия, а да загубите другия залог в една ръка.

Масата на Poker Three

Независимо, че има много предложени полета, масата на Poker Three е много лесна за разбиране.

На играчите се предлагат три полета. Може да заложат в зоната Pair Plus или Миза. След раздаването на картите, играчите избират дали да играят ръката си. Ако решат да играят, залог, равен на Мизата ще бъде заложен в зона 'Залог'.


1: Таблица за Pair Plus
2: Залог Pair Plus
3: Залог Миза
4: Залог Игра
5: Класация на ръцете
6: Ръката на Дилъра
7: Таблица Миза


Категория:

0 коментара за "Poker Three"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets