"Мисис Вселена 2007" Елеонора Манчева показа завидни умения на покер масата. Съпругата на футболиста Владимир Манчев бе единствената дама, която участва в турнира Unibet Poker Weekend, който се проведе в курорта Златни пясъци. Първоначално брюнетката бе поканена да награди победителя в надпреварата, но впоследствие беше допусната и като състезател сред 70-те, избрани от общо 350 кандидати. Така тя се оказа единствената дама на десетте маси, на които започна турнира.

Нещо повече, "Цветето на масата", както всички започнаха да я наричат, се оказа достойна конкуренция на професионалите. Въпреки че играе покер само за забавление, Елеонора остана край игралната маса през целия първи ден от турнира и зае достойно 35-ото място. Преди нея отпаднаха много сериозни играчи, включително и кумът й Игор Марковски, който всъщност запали миската по покера.

Победителят Стоян Вергиев беше излъчен в ранни зори след две денонощия оспорвана надпревара. И, разбира се, беше щастлив да получи наградата си от красавицата, която се оказа и негова покер конкурентка.


Категория:

0 коментара за "Елеонора Манчева овърша покер турнир"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets