блекджек онлайн, блекджек стратегия, блекджек системаВ Наръчника за Блекджек стратегия е представена системата, която е статистически оптималната стратегия за Блекджек. Следвайки системата е начин за подбрение на резултатите, но има много включени фактори. Тук ще се разгледат няколко интересни сценария за Блекджек, с които да откриете как най-добре да прилагате оптималната стратегия.

Твърдо и меко - интересното седемнадесет

Много играчи смятат, че 17 е трудно число в Блекджек. Винаги е разумно да играете на твърдо 17, но има разлика за меко 17 (Ас и шестица). Въпреки че 17 е добра ръка, имате шанс да подобрите без страх за неуспех.

Получавайки карта със стойност 10 ще Ви даде все още 17, докато Ас, 2, 3 или 4 ще я подобри. Това оставя само 5-9 като влошаване на ръката Ви. Както може да видите, осем карти са добри за Вас, а само пет са лоши.

Играйте ръката си, не залога си

Дали следвате оптимална стратегия или Ваша собствена система, повечето играчи признават че е важно да вземате решения спрямо картите Ви, а не спрямо залога. Например: ако сте получили 14 и дилъра има 10, оптималната стратегия е да получите още една карта.

Но, ако играч играе на твърде голям за него залог, той ще играе, за да не рискува загуба на ръката. Ако се озовете в такава позиция, добра идея е да намалите малко залога.

Удвояване

Играейки залог, който е извън комфортната зона, пречи на играчите да се възползват от опцията Удвояване. Удвояване позволява на играчите да спечелят повече в добра ситуация. Ако началния залог е твърде голям, играчът се страхува да Удвои, и не може да се възползва от ситуацията.

Разделяне на чифтове

Като контраст на отказа на играчите понякога да удвоят, те с удоволствие раделят чифт от карти със стойност 10. Ако дилърът показва 5 или 6, играчът обикновено смята че има лесен начин да спечели две ръце.

Но, защо бихте желали да разделите една от най-силните ръце в Блекджек, и да рискувате да получите две по-слаби ръце? Има много случаи, когато трябва да разделите чифтовете си, но когато получите 20, добра идея е винаги да играете.

Последни размисли

Както се видя, играчите често променят играта си поради фактори извън картите си, и това рядко дава резултат. Друг пример е играч да стои на слаба ръка и да се надява, че дилърът ще се откаже. Подобно действие показва, че играчът е загрижен повече за залога, отколкото за картите си.

Важно е да се концентрирате върху собствената си игра, каквато и стратегия да използвате, вместо да позволите да се разсеете. Успешните играчи на Блекджек са запознати с дискутираните тук ситуации и комбинират това с познанията си за оптимална стратегия.



Категория:

0 коментара за "Блекджек Полезни Съвети"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets