онлайн бинго, бенс бингоБенсБинго е онлайн бинго страница, на която се играе бинго в съответствие с правилата на класическото бинго с възможности за печалба всеки ден. Клиентът избира броя на картите, които желаете да закупи, натискате бутона “Купи карти” и вече играе на БенсБинго.

След започване на бинго играта числата се теглят с помощта на Генератор за случайни числа (ГСЧ), изпробван и одобрен от Technical System Testing. Изтеглените числа се маркират автоматично в бинго картата на клиента, докато на някоя от закупените бинго карти от бинго играчите не излезнат всички числа и спечели "бинго". Преди това в играта има и други награди: за една линия и за две линии. При приключване спечелените суми се превеждат веднага в сметка на клиента в профила му в БенсБинго.

БенсБинго е най-голямата бинго страница на България. Винаги има онлайн чат-модератор, който да напътства при нужда играчите в бинго игрите.

На всички бинго играчи, направили депозит на БенсБинго за първи път, сумата се удвоява, а при втори депозит тази сума се утроява!

* * *

Лиценз

BensBingo е собственост на Терра Ентъртейнмънт Лимитид, дружество, регистрирано в Лондон, Велокобритания. Игралните услуги на BensBingo се поддържат от Фънкшънъл геймс П.Л.Б, която притежава международен лиценз за хазартна дейност, издаден в Коста Рика.

Сигурност

За BensBingo сигурността на клиента е основен приоритет. Хардуерът, който използват, е съвременен и висококачествен. Софтуерът, с който работят сървърите им, е предназначен за голяма система – UNIX операционна система. Защитните стени и рутерите също налагат често актуализация на системата. Съобщенията (прехвърлените данни) между вашия компютър и тях се кодират от т. нар. SSL (Secure Socket Layer) – криптографски протокол. Това е същата система използвана, например, при онлайн банкирането, което е изключително важно за осигуряване на сигурност. Висококвалифицираният технически екип на BensBingo има продължителен опит в работата със сигурността на данните. Освен човешкото наблюдение, и компютрите като автоматични системи, проверяват дали връзката между човека и машината е сигурна.

Неприкосновеност на личните данни

Дори и основните настройки на системата да гарантират безопасното съхранение на вашите данни, BensBingo не ги съхранява изцяло като предпазна мярка за сигурност. Например, те не съхраняват информацията за плащанията, а само тези, които вие пожелаете. Съхраняването на данни като вашето име, e-mail, възраст, адрес се извършва по сигурен начин.

Печалби и средства

BensBingo съхраняват информацията и данните за печалби и натрупани средства в работна база данни, както и в резервна система (back – up system) по начин, който не излага важна информация на риск. Така че дори и при повреда на сървъра или токов удар, печалбите и средствата на клиентите са напълно предпазени.

BensBingo ви желае забавления и късмет!


Категория:

0 коментара за "БенсБинго - първото българско онлайн бинго"

Публикуване на коментар

Покер Уроци

покер училище

Играй Покер

Like It ;)








combo bets

За контакти

> info@bgkazino.com


combo bets